BCGSoft Forums
BCGSoft Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 BCGSuite for MFC
 BCGSuite for MFC
 Integration Wizard fails for VS2017 15.7.2 & 27.3

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Insert Smilie
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON

 
   

T O P I C    R E V I E W
NicoDeVos Posted - 05/23/2018 : 06:26:28 AM
Hi all,

I got a failure when compiling the latest version (27.30) for x64 under Visual Studio 2017 Enterprise (version 15.7.2). Did someone else encounter the same or a similar issue?

My guess is that it can't start a second time the VS2017 compiler in the same session because when i restart it is compiles one configuration more and it fails again.

Any idea or fix?

Thanks, best regards,
Nico

NB. the log info:

quote:

...
The following files were specified on the command line:

Files
(x86)\Microsoft
Visual
Studio\2017\Enterprise\Common7\IDE\devenv.exe

These files could not be found and will not be loaded.1>------ Rebuild All started: Project: BCGSuiteStatic, Configuration: Release x64 ------
1>stdafx.cpp
1>Bcgglobals.cpp
...
1>BCGPStatic.cpp
1>Compiling...
1>BCGPToolBox.cpp
1>BCGSuiteStatic15.vcxproj -> C:\Program Files (x86)\BCGSoft\BCGSuite for MFC\BCGSuite\..\Bin64\BCGSuite2730STATIC141.lib
========== Rebuild All: 1 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========

The following files were specified on the command line:

Files
(x86)\Microsoft
Visual
Studio\2017\Enterprise\Common7\IDE\devenv.exe

These files could not be found and will not be loaded.1>------ Rebuild All started: Project: BCGSuite, Configuration: Unicode Debug x64 ------
1>This operation should only take place on the UI thread.
========== Rebuild All: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped ==========

1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Support Posted - 06/14/2018 : 06:51:44 AM
Hi,

It looks like a known VS issue - you can read about this problem here:
https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/6343eae8-81d2-4e93-977b-5895d5c3b103/devenv-command-line-build-fails-with-quotthis-operation-may-only-take-place-in-the-ui?forum=vsx

We suggest to open .sln files in VS environment and rebuild required libraries.

Best regards,

BCGSoft Forums © Copyright (c) 1998-2022 BCGSoft Co Ltd Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000